7 jednostavi razloga zašto SUP osvaja cure brže nego dečke!

SUP je super jer ima puno pozitivnih učinaka na tijelo, zdravlje i općenito naše raspoloženje. A nama curama se posebno sviđa! Zašto nas SUP tako brzo osvaja?


KER MOŽEMO PROMATRATI IZLASKE/ZALASKE SUNCA IZ PRVOG REDA

Ti također obožavaš more i romantične izlaske i zalaske sunca? Sa SUP daske je pogled na jutro, koje se tek budi, nezaboravan. Tik prije izlaska sunca uđi u vodu i odveslaj od obale. Prepusti se predivnom pogledu i jutarnjem miru. Sa sobom uzmi svoj dry bag te u njega pospremi telefon kako bi svojim super fotografijama mogla provocirati prijatelje!

JER SMO ZNATIŽELJNE I MOŽEMO ISTRAŽIVATI NA MALO DRUGAČIJI NAČIN

Mi cure volimo otkrivati simpatične zakutke, nove stvari i pri tom uživati! Ako voliš biti u prirodi i istraživati sakriveno, SUP je odličan izbor za tebe. Možeš krenuti različitim rijekama i jezerima, istraživati i uživati u samoći ili sa sobom uzeti neku prijateljicu. Zabava je u svakom slučaju zagarantirana!

Paddle boarding Ljubljana, Slovenia, Europe

JER MOŽEMO ZABORAVITI NA „MLOHAVE“ RUKE I OBLIKOVATI LIJEPA LEĐA

Mlohave i opuštene ruke – noćna mora od koje sve strepimo. Želimo imati lijepo oblikovane ruke bez opuštene kože i suvišne masnoće, a to možemo spriječiti, odnosno ukloniti pomoću primjerene tjelovježbe. Ako nisi tip za fitness centre pa ljeti radije provodiš vrijeme u prirodi, SUP je najbolji izbor za tebe. Veslanjem jačaš cijelo tijelo, posebice leđa, ramena, tricepse i bicepse na rukama. Još malo prilagodi svoju prehranu i tvoje tijelo će biti lijepo isklesano!

JER MOŽEMO IZBJEĆI NATRPANE PLAŽE

Svi se veselimo godišnjem odmoru na kojem ćemo napuniti baterije, uživati u ljetnim aktivnostima, na plaži raditi na svojem preplanulom tenu i s kriglom u ruci gutati zanimljiv roman. No, najgore je kada na natrpanoj plaži ne možeš pobjeći od glasne dječje vike i naći miran kutak. Tada će ti SUP daska itekako dobro doći! Iz zamrzivača uzmi domaću voćnu limunadu, mali ručnik, nešto za prigristi te se na SUP dasci, sama ili u dobrom društvu, uputi u istraživanje usamljenih plaža u okolici. Zasigurno ćeš pronaći neku do koje pješice ne možeš doći. Vjeruj, isplati se potruditi!

JER MOŽEMO IZVODITI JOGU NA MALO DRUGAČIJI NAČIN

I ti počinješ joga seansu u „warrior“ položaju? Jogom se možeš baviti kod kuće, u vrtu ili u dvorani ali uvjereni smo da još nisi isprobala jogu na SUP dasci usred bazena ili jezera, gdje mir i zvukovi prirode dodatno stimuliraju sva tvoja osjetila. Budući da ćeš je izvoditi na nestabilnoj podlozi, još više ćeš ojačati mišiće cijelog trupa te poboljšati stabilizaciju tijela i ravnotežu. Trebaš li još razloga? 😉 Ako si vješta u acrojogi, možeš zajedno sa svojim partnerom, SUP dasku upotrijebiti kao podlogu za „leteću jogu“.

JER MOŽEMO UPOZNATI NOVE LJUDE

Društvena si i slobodno vrijeme voliš aktivno provoditi uz ugodno čavrljanje. SUP ti pruža puno prilika za upoznavanje novih ljudi. Možeš ih upoznati sasvim slučajno u prirodi tako da ih npr. sretneš uz jezero ili rijeku ili se pak planski krenuti u potragu za SUP prijateljima. 😉

JER MOŽEMO UPOZNATI NOVE LJUDE 

Društvena si i slobodno vrijeme voliš aktivno provoditi uz ugodno čavrljanje. SUP ti pruža puno prilika za upoznavanje novih ljudi. Možeš ih upoznati sasvim slučajno u prirodi tako da ih npr. sretneš uz jezero ili rijeku ili se pak planski krenuti u potragu za SUP prijateljima. Objavi svoj oglas na web stranici Semaforum (namijenjena isključivo traženju sportskog društva) ili se pridruži Bananaway ekipi na različitim SUP izletima. Već nekoliko puta smo uspjeli spojiti pravi „match“. 😊

Lorem ipsum dolor sit amet...

Cure, posve je jasno da je SUP zakon! Ako još nisi SUPala, neka to bude prva stvar na ovogodišnjem MUST DO popisu! Nemoj zaboraviti sve svoje ljetne avanture dokumentirati i podijeliti ih s nama!
Pošalji nam pokoju sliku preko Instagrama! Kako bi te lakše našli, označi nas tagom ili hashtagom #Bananaway

Leave a comment

more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>