7 korisnih poklona koji će razveseliti svakog ljubitelja SUPa

Ima nešto u tom SUPu, što je zaludilo pola svijeta uključujući tvojeg najboljeg prijatelja. Ako mu želiš pokloniti nešto korisno, pogledaj naše prijedloge koji će ga sigurno razveseliti!

1. Drybag torba

Drybag je nepromočiva torba koju možeš staviti na svoju SUP dasku. U nju spremaš telefon, nešto za prigristi i suhu odjeću. Na taj način možeš produljiti svoje izlete i promijeniti ih u prave vodene avanture.

Cijena: 292 KN
Kupnja: Torba za na SUP

torba za na sup

2. NEOPRENSKA OBUĆA

SUP sezona ne mora završiti u rujnu. Tvoj/a prijatelj/ica će s neoprenskim cipelama biti spreman/na na nove podvige i tijekom hladnijih mjeseci. Osobama s osjetljivijim stopalima ih preporučujemo bez obzira na godišnje doba. Kako izabrati pravu neoprensku odjeću možeš saznati i u našem blogu.

Cijena: 232 KN  – 487 KN
Kupnja: Neoprenska odjeća

neoprenske cipele oneill

3. NOVO VESLO

Moglo bi se reći da je za SUPanje dobro veslo skoro važnije od dobre SUP daske. S lakšim veslom ćemo brže veslati, manje se umarati i smanjiti mogućnost ozljeda. Ako tvoj/a prijatelj/ica trenutno ima osnovni model vesla, zasigurno će se razveseliti nešto naprednijem.

Cijena: 442 KN – 2167 KN
Kupnja: Veslo za SUP

red paddle veslo

4. SIGURNOSNA VEZICA ILI LEASH

Sigurnost je na prvom mjestu! SUPer bi na vodu uvijek morao kretati zavezan za svoju dasku. Više o tome što je leash i zašto je obavezna oprema za SUP možeš pročitati OVDJE. Ako tvoj prijatelj još nema leash, nemate razloga oklijevati. 

Cijena: 292 KN
Kupnja: SUP leash

leash za sup

5. ZABAVNE WAXX GAĆICE

Svatko, ne samo SUPeri, će biti zadovoljan ako na poklon dobije tako otkačene gaćice kao što su Waxx gaćice. Boje i zanimljivi printevi će se pobrinuti da će zimi guze postati zločeste guze. 🙂

Cijena: 292 KN
Kupnja: Waxx gaćice

6. MAJICA KOJA ŠTITI OD SUNCA

Svi koji su svjesni važnosti zaštite vlastite kože tijekom sportskih aktivnosti ili planinarenja (pri kojem je izloženost suncu velika) nose zaštitne lycra majice s faktorom UV 50+. Možete birati između brojnih modela O’Neill lyrca majici koje se brzo suše i ugodne su na dodir. Također, dostupne su lycra majice za djecu i bebe.

Cijena: 262 KN
Kupnja: UV majice

oneill lycra womenoneill lycra men

 oneill lycra women

7.  SUP DASKA

Ako znaš da je tvoj prijatelj već isprobao SUP i da mu stvarno odgovara, okupi ekipu i poklonite mu praktičnu SUP dasku na napuhavanje. Red Paddle Co. proizvodi najbolje SUP daske na napuhavanje na tržištu.

Cijena: 7492 KN – 10342 KN
Kupnja: SUP daska na napuhavanje

   

 

Bez obzira na to da li je tvoj prijatelj/ica početnik/ica ili već spretno vesla, jedan od predloženih poklona će mu sigurno koristiti.

Leave a comment

more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>