Dodatna oprema za sup

Dodatna oprema za SUP predstavlja skupinu vrlo korisnih proizvoda koji našu SUP sezonu produljuju i SUPanje čine ugodnijim. Čak i ako je vani vrlo toplo i na SUP želimo krenuti u kratkim rukavima, moramo provjeriti i ostale uvjete. Hladna voda, vjetar, direktno jako sunce,… moramo biti pripremljeni za sve vremenske uvjete.

Neoprenska odjeća

Neoprenska odjeća za supere je kategorija najkorisnijih odjevnih predmeta koji naše sezone mogu značajno produljiti. Nema potrebe da na 15 stupnjeva SUP dasku pospremimo i čekamo do drugog ljeta. Danas imamo na izbor ne samo neoprenska odjela već i pojedinačne odjevne predmete kao što su majice, tajice, Long John itd. koje možemo kombinirati s obzirom na vremenske uvjete.

Neoprenski dodaci

Cipele, rukavice, kape i trake su ovdje da nas zaštite od hladnoće u hladnijim mjesecima. Neoprenske cipele su također vrlo korisne tijekom cijele godine jer hodanje po kamenitim ili stjenovitim plažama čine sigurnijim i ugodnijim.

Kompresor

 

Kompresor predstavlja najudobniji način napuhavanja SUP daska. Kompresor možemo uz pomoć klema priključiti na akumulator automobila, a postoje i kompresori s baterijom pomoću kojih možemo SUP dasku napuhati 2-3 puta.

Nepremočna torba

Nepremočljiva torba

Uu torbu pospremimo ključeve, mobitel, bocu vode, energetske pločice, kremu za sunčanje ili pak vjetrovku i tako krenemo u dulju avanturu.

Dodaci za plažu

Na prvom mjestu proizvoda koje Vam preporučujemo je lycra majica s UV zaštitom 50+ koja će zaštiti kožu od opasnih UV zraka. Uz sve te skokove u vodu krema za sunčanje često nije dobra zaštita za naš najveći organ. Drugi korisni dodaci su kupaće hlače za veću udobnost prilikom SUPanja, kapa sa šiltom ili sunčane naočale koje će štititi i naše oči od direktnog sunca ili poncho koji će olakšati preodijevanje i zaštiti nas od sunca ili pak zagrijati u vjetrovitim uvjetima.

oneill lycra women