Najbolja SUP daska na napuhavanje

Najboljši napihljivi sup je Red Paddle Co

Najbolja SUP daska na napuhavanje je, po izboru Supconnect-a, najvećeg elektronskog medija o SUPu, SUP daska kompanije Red Paddle Co!
Nagrade dodjeljuju u 10 kategorija na osnovi mišljenja stručnjaka, korisnika i prodavača. Najomiljenija SUP daska u kategoriji dasaka na napuhavanje je tako postala daska Ride 10’6.

U ovom blogu ti predstavljamo sve faktore koji su korisnike i Supconnect uvjerili da odaberu upravo tu dasku te ujedno razloge, zašto smo ponosni zastupnici SUP dasaka Red Paddle Co!

1. MSL „FUSION“ TEHNOLOGIJA – REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA KOJA SUP DASKE ČINI NAJBOLJIMA

MSL fusion tehnologija je poboljšanje dvoslojne (double layer) tehnologije i upravo ona je presudni faktor koji SUP dasku čini boljom od drugih.

U procesu izrade SUP daske MSL spaja prvi i drugi sloj PVC-a tkanom jedrom te na taj način potpuno uklanja mogućnost raslojavanja i kozmetičkih greški koje mogu nastati prilikom ručnog lijepljenja klasičnih dvoslojnih SUP dasaka.

MSL stvara torzijsku napetost, zbog koje je SUP daska i pri manjem tlaku još čvršća, izdržljivija, vrlo dobro zadržava svoj oblik, jednostavnije ju je pospremiti i, kao točka na i, za čak 2 kilograma je lakša od dvoslojnih dasaka! S tom inovacijom SUP daska ostavlja svoju konkurenciju daleko iza sebe!

 

MSL fusion tehnologija je vrhunac na području kvalitete SUP dasaka i ne bi se smjeli zadovoljiti s ničim lošijim od toga.

Pojasnitev sestave najboljšega supa z MSL tehnologijo

2. PATENTIRANE RSS LETVICE ZA SUPER ČVRSTU SUP DASKU!

RSS letvice su izvorna patentirana ideja koja je već prije mnogo godina Red Paddle Co. postavila na mjesto vodećeg proizvođača SUP dasaka na napuhavanje. Riječ je o izduženim i tankim letvicama koje jednostavno umetnemo u posebne džepiće na bočnim stranama SUP daske. U praksi će poboljšati središnju čvrstoću SUP daske do čak 40%, zbog čega će se na točki gdje stojimo daska manje savijati. SUPanje će zbog toga biti lakše, brže i bezbrižnije.

3. DVOSTRUKA TITAN PUMPA – MANJE GUNĐANJA, VIŠE SUPANJA!

Zahvaljujući sistemu dviju pregrada i ergonomsko oblikovane ručke Hi Flo, pomoću Red Paddle Co pumpe ćeš SUP dasku napuhati brže i s manje napora, čime ćeš uštedjeti vrijeme i energiju za veslanje.

S maksimalnih 95 km/h ćeš do 15 ili preporučenih 20 psi doći brže nego ikad. Video (ispod teksta) će te uvjeriti da je to uistinu tako, no nemoj zaboraviti da je u postizanju optimalnog stanja SUP daske važna i tehnika pumpanja.

Enostavno pumpanje supa s Titan pumpo

4. PROFINJENA TORBA ZA JEDNOSTAVAN TRANSPORT SUP DASKE!

Nema jednostavnijeg načina od toga da SUP dasku presaviješ, pospremiš u torbu, staviš na rame i kreneš na lokaciju!

Red Paddle Co. torba za SUP dasku je jednostavna za transport i putovanje autom ili avionom. Podstavljene naramenice, koje, u slučaju da ih ne upotrebljavaš možeš i „sakriti“, će odlično rasporediti ukupnu težinu SUP opreme (SUP daska, pumpa, leash i rastavljivo veslo). Za iznimno udobno nošenje su naramenicama dodali i remen koji se pričvrsti oko bokova.

Kada torbu ne nosiš na leđima, možeš ju jednostavno držati za bočnu ručicu ili vući iza sebe na kotačićima. Torba se, zahvaljujući širokom i robusnom zatvaraču, može cijela otvoriti, tako da je pakiranje jednostavno i sistematično. Neka tvoja SUP daska svuda putuje s tobom!

Red Paddle Co torba za sup in dvojna Titan pumpa za največje udobje

NAJBOLJA SUP DASKA NA NAPUHAVANJE S RAZLOGOM!

Red Paddle Co ima godine iskustva u izradi isključivo SUP dasaka na napuhavanje te, također, već godinama proučava njihovo ponašanje i nedostatke. Rezultat tog marljivog rada su dodaci koji su maksimalno prilagođeni korisniku te funkcionalnosti zbog kojih će SUPanje biti super stabilno, sigurno, jednostavno i zabavno. Trebali bi vjerovati stručnjacima koji imaju širok pogled, upoznati su s detaljima i korisnicima žele ponuditi samo najbolje! Saznaj više o Supconnect izboru.

UPOZNAJ SE S NOVOSTIMA SUP DASAKA 2017 – NARUČI KATALOG!

Novi modeli SUP dasaka su već dostupni i izloženi u trgovini Bananaway u Ljubljani gdje ih možeš uživo pogledati! Ako se o specifikacijama dasaka želiš najprije informirati sam/a, upiši svoje podatke i dobit ćeš svoj primjerak BESPLATNOG KATAGLOGA RED PADDLE 2017!

PREUZMI VODIČ KOJI ĆE TI POMOĆI PRI ODABIRU PRVE SUP DASKE

Razlike između SUP dasaka na napuhavanje su vrlo velike.
S besplatnim vodičem smo se pobrinuli da u svijet SUPa uđeš dobro informiran/a.

NARUČI BESPLATAN VODIČ