Nema zime za prave suparske eskime

Iako se ponekad teško pomirimo s time – zima je pred vratima. SUPanje zimi s pravom opremom i odabirom lokacije može biti bajkovit doživljaj.

Ispod pogledaj nekoliko video snimaka koje će te potaknuti da, u iščekivanju snijega, svakodnevno pratiš vremensku prognozu.

Dokazi stižu iz cijelog svijeta, a Hrvatska ti također nudi pravu zimsku bajku.

4 TOP VIDEA I DESTINACIJA ZA ZIMSKO SUPANJE

1. NORVEŠKA

Iako naš planet skriva mnogo nevjerojatnih lokacija za SUP, malo koja može se mjeriti s ljepotama Norveške. Norveška zimska divljina dočekuje SUPere s temperaturama debelo ispod nule zbog čega je destinacija primjerena samo za iskusne i dobro opremljene SUPere. Norveška je država za one koji vole prirodu, a ako nam ne vjeruješ, pogledaj nevjerojatan video koji prikazuje norvešku SUP bajku.

2. ISLAND

Island- država između vatre i leda te pravi raj za one koji obožavaju divlju stranu prirode. Doista, dovoljno je pola sata vožnje iz glavnog grada Reykjavika da bi se našao usred divlje prirode, gdje ćeš se osjećati kao da si jedina osoba na Zemlji. Kao što možeš vidjeti na snimci, Atlantik, rijeke i jezera su kao stvoreni za kajtanje i SUPanje te istraživanje netaknute prirode.

3. ŠVEDSKA

Zbog rjeđe naseljenosti, na tom velikom području živi tek oko 9 milijuna ljudi, što Švedsku čini pravim rajem za ljubitelje istraživanja prekrasne prirode. Prostrana polja, šume i brda nude mir i mogućnost beskrajnog istraživanja, također na SUP dasci. Već glavni grad Stockholm pruža bezbroj mogućnosti za istraživanje na dasci.

4. ŠVICARSKA

Švicarske planine su najprivlačnije upravo zimi, dok su ljeti popularnija jezera, no SUPeri znaju iskoristiti sva godišnja doba pa će Švicarska zima zasigurno biti nešto posebno. Na videu možeš vidjeti jezero Cresta koje se nalazi duboko u Švicarskim planinama i nudi uvid u nedotaknutu prirodu.

PO ZIMSKU BAJKU NE TREBA TAKO DALEKO

Hrvatska, također, nudi čudesne zakutke koji zimi imaju poseban čar. Mi volimo tamo odlaziti i zimi, jer je kontrast između zamrznute prirode koja spava i smaragdne vode uistinu nevjerojatan. Savjetujemo ti da se ove zime u to uvjeriš sam/a.

ZA ZIMSKO SUP UŽIVANJE TI JE POTREBNA PRAVA OPREMA

je na početku biti toplije odjeven nego premalo i to otkriti usred izleta. Zbog toga smo u prošlosti već pripremili savjete kako se odijevati za zimsko SUPanje

Svu potrebnu opremu i odjeću za zimu možeš pronaći u našoj trgovini Bananaway.

Leave a comment

more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>