SUP DASKE NA NAPUHAVANJE RED PADDLE CO

Najpopularnije SUP daske na svijetu s razlogom!

Red Paddle Co. je priznati proizvođač visokokvalitetnih i tehnološko naprednih SUP dasaka na napuhavanje. Njihov tim vjeruje, živi i diše SUP i upravo zato uživa u otkrivanju novosti pomoću kojih mogu svijet SUPa napraviti jednostavnijim, slobodnijim i zabavnijim.

USMJERENOST U NAPUHANCE

Red Paddle Co. je robna marka koja se SUP daskama na napuhavanje nije počela baviti kao odgovor na brzo rastući sportski trend (poput nekih windsurferskih robnih marki), već su doista pioniri napuhanaca. Red Paddle Co. se već 10 godina bavi isključivo razvojem SUP dasaka na napuhavanje te zato ne svjedočimo samo vrhunskim proizvodima već i mnogim patentiranim inovacijama. RSS letvice, dvostruka Titan pumpa i posebice tehnologija MSL fusion, koju su razvili 2016-e godine, vode i usmjeravaju industriju SUP dasaka na napuhavanje i postavljaju SUP viši nivo.

NOVI STANDARD SUPOVA NA NAPUHAVANJE

MSL fusion tehnologija (Monocoque Structural Laminate) je najnovija inovacija u svijetu SUPa koja daskama povećava čvrstoću, izdržljivost i smanjuje njihovu težinu.

MSL Fusion

Pomoću MSL fusion postupka se tehnološki  spaja sredina s prvim i drugim slojem materijala – već u fazi izrade materijala. Tim postupkom SUP daska dobiva potpuno novu dimenziju čvrstoće koja se naziva torzijskom čvrstoćom. Rezultat je dakle veća čvrstoća i pod manjim pritiskom. MSL fusion eliminira mogućnost raslojavanja, što dasci daje dugoročnu izdržljivost, a zbog strojnog lijepljenja je daska na kraju čak 2 kg lakša.

RED PADDLE CO. TE NEĆE OSTAVITI NA CJEDILU!

Ekipa je model Ride 10’6 podvrgnula testovima izdržljivosti kako bi Vas uvjerili na što su daske zapravo spremne. 

Ostale testove možeš pogledati u blogu
Kako izdržljiva je SUP daska na napuhavanje.

BEZ KOMPROMISA!

Red Paddle Co vjeruje da daska na napuhavanje ne smije pristajati na kompromise i njihov razvoj potvrđuje optimalnu sposobnost vožnje. Daske nisu razvijene za potrebe profesionalaca, već za potrebe svih rekreativaca s različitim nivoima znanja.

Rezultat toga su optimalne daske namijenjene početnicima, istraživačima, sportašima, lakšim i težim ljudima, mladim i aktivnim obiteljima te posebno specijaliziranim SUPerima poput windsupera i jogasupera.

ISTRAŽI SVOJ SVIJET!

Oni koji ih isprobaju, uvjere se u kvalitetu i naprosto zaljube te se uvijek vraćaju. Upravo zato su višenamjenskom modelu Ride 10’6 korisnici, prodavači i specijalizirani mediji, potkovani mnogim iskustvima, dali svoj glas i izabrali ga za „Najbolju SUP dasku na napuhavanje 2016. godine“. Priključi se ekipi i istraži svoj svijet. #exploreyourworld