Kvaliteta sup daske je važna i kod iznajmljivanja!

Imate kamp, apartmane ili sportski centar? Želite svojoj ponudi dodati i SUP – jedan od vodenih sportova koji se trenutno u svijetu najbrže širi i razvija? Trebate više SUP dasaka i opreme? Želite kupiti SUP opremu koju nećete morati mijenjati svake godine?

Ako ste na najmanje jedno od postavljenih pitanja odgovorili „da“ i ako su Vam važna kvalitetna iskustva Vaših klijenata, pročitajte, zašto je sudjelovanje s Red Paddle Co najbolja odluka koju možete donijeti.

DUGOROČNO NAJPOVOLJNIJA SUP OPREMA!
Više puta nagrađivane Red Paddle Co (poveznica do RPC pod opremom) SUP daske na napuhavanje se danas smatraju najizdržljivijim i najprodavanijim daskama na svijetu. Dilemu oko izbora između čvrste daske i daske na napuhavanje smo Vam pomogli riješiti u blogu SUP daska na napuhavanje ili čvrsta daska – koju izabrati.

Red Paddle Co logo

Zašto sudjelovati s najpriznatijem svjetskim proizvođačem?

USMJERENOST NA RAZVOJ TEHNOLOGIJE ZA NAPUHAVANJE.

Red Paddle Co. se bavi isključivo razvojem tehnologije za napuhavanje što rezultira patentima i inovacijama na području SUPa (RSS peraje, Titan pumpa, nova MSL fusion tehnologija, tehnologija prilagodbe vesala).

LAKŠA UPOTREBA.

Zbog tehnologije izrade daske lakše transportiramo.

sup award
compact sup

NOVI STANDARD IZDRŽLJIVOST.

Najnovija MSL fusion tehnologija smanjuje mogućnost brzih oštećenja i eliminira mogućnost raslojavanja do kojeg često dolazi kod dvoslojnih SUP dasaka u razdoblju od približno dvije godine.

NAJBOLJA GARANCIJA U INDUSTRIJI.

Red Paddle Co. jamči kvalitetu te nudi 2-godišnju garanciju na SUP daske.

NOVI STANDARD ČVRSTOĆE.

MSL fusion tehnologija donosi veću čvrstoću i kod nižeg pritiska.

BOLJI DOŽIVLJAJ NA NEMIRNOM MORU.

Veća čvrstoća SUP daske osigurava veću stabilnost i korisniku pruža bolji doživljaj na mirnim jezerima a i nemirnim morima.

 

PRIZNATA ROBNA MARKA.

Ako je za Vaše klijente prihvatljivo samo najbolje, tada je Red Paddle Co. u današnjem svijetu SUPa jedini smisleni odabir. Ta robna marka bit će prvi izbor korisnika i prodavača SUP opreme. Promiču ju i specijalizirani SUP mediji kao što je SUP connect, zahvaljujući kojima je model Ride 10’6 primio nagradu Best Inflatable SUP board 2018.

POMOĆ PARTNERIMA I KORISNICIMA.

Red Paddle Co. postavlja pomoć korisnicima na visoko mjesto na svojoj listi prioriteta i tako potencijalne probleme rješava vrlo brzo.

Različiti paketi sup opreme za različite potrebe poduzeća!

Dozvolite nam da Vam pomognemo s našim 5-godišnjim iskustvom u školi SUPa Bananaway i da Vam savjetujemo kakva oprema će biti najprimjerenija za Vaše poduzeće.

U nekoliko rečenica s nama podijelite čime se bavite i količinu opreme o kojoj razmišljate. Ubrzo ćemo Vas kontaktirati i posebno za Vas pripremiti iznimno povoljnu ponudu. S količinom rastu i popusti.